Viridian

 

Viridian on perheyritys, jonka ideologiana on rehellisyys, laatu ja innovaatiot. Tämä toimiva ravintolisäsarja täyttää korkeimmat mahdolliset eettiset kriteerit. Viridian onkin johtava eettisten ravintolisien brändi. Tämä tarkoittaa sitoutumista puhtaaseen tuotesisältöön, ympäristön huomioon ottamiseen ja hyväntekeväisyyteen. 
 

Eettisyys kulkee mukana koko tuotantoprosessin ajan siemenestä kierrätyspakkaukseen. Yli 40 % valikoimasta on sertifioitu Soil Association -järjestön luomumerkillä, joka takaa ainesosien alkuperän ja ympäristöystävällisyyden. 

 

 

Puhtaat ja laadukkaat tuotteet, ympäristö huomioiden

Mitkään ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Lisäksi suurimmassa osassa tuotteista on mukana imeytymistä tehostava viherseos, joka sisältää spirulinaa, sinimailasta ja metsämustikkaa.
 

Viridian ei käytä eläinkokeita testaamiseen. Tuotteet ovat turvallisia käyttää ja sopivat useimmille, koska ne ovat myös gluteenittomia, vehnättömiä, soijattomia, maidottomia, laktoosittomia ja hiivattomia.
 

Tuotteet valmistetaan Isossa-Britanniassa ja raaka-aineet saadaan lähiseuduilta. Pakkauksissa käytetään kierrätettäviä materiaaleja, kuten lasipurkkeja ja pahvisia toimituslaatikoita ja liikaa pakkausmateriaalia vältetään. Myös kierrätystä suositaan; kun asiakas palauttaa tyhjän lasipurkin Luontaistuntija-myymälään, hän saa 20 sentin hyvityksen.

 

 

Kattava valikoima 

Valikoima on kattava ja sopii koko perheen tarpeisiin. Tuotteet on kehitelty synergisiksi eli niissä on yhdistelty raaka-aineita, jotka tukevat toinen toistensa vaikutuksia ja imeytymistä.
 

Sarjasta löytyy monivitamiinit niin lapsille kuin aikuisillekin. High Five on Viridianin suosituin ja lähes kaikille sopiva monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste. Tuote sisältää tavallista enemmän B5-vitamiinia (pantoteenihappoa), joka on tärkeä apu väsymykseen ja uupumukseen. 
 

Myös yksittäisiä vitamiineja ja kivennäisaineita on tarjolla. C-vitamiinivalmiste Ester-C:n pH on neutraali, joten se on hellävarainen vatsalle. Se myös imeytyy nopeammin ja säilyy elimistössä pidempään kuin tavallinen C-vitamiini. Sarjasta löytyy myös erittäin laadukas ,100 % nesteeseen liukeneva Magnesiumsitraattijauhe
 

Viridianin Balanced Zinc Complex on yksi esimerkki synergisestä tuotteesta. Siinä sinkkiä tukemassa ovat kupari ja beetakaroteeni sekä viherseos. Yhdistelmätuotteista Thyroid Complex on suunniteltu erityisesti kilpirauhasen hyvinvoinnille. 
 

Enhanced Rhodiola Complex on ruusujuurivalmiste, joka on tehokas sekoitus parhaiten tunnettuja adaptogeeneja. Myös muita yrttivalmisteita on tarjolla erilaisiin tarpeisiin.
 

Vatsan hyvinvointiin on valikoimassa mm. Symbiotic Daily Powder, joka on jauhemaisena maitohappobakteerituotteena helppo lisätä esimerkiksi veteen ja sopii päivittäiseen käyttöön. Ruuansulatuksen tueksi on tarjolla betaiinihydrokloridia ja keltakatkeroa sisältävä ravintolisä.

 

 

 

Saatavilla vain AITO hyvän olon kaupoista ympäri Suomea ja AITO hyvän olon verkkokaupasta.

 

Katso lähin Viridian-kauppiaasi
Viridian-tuotteet verkkokaupasta
Tykkää Viridianista Facebookissa